Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil - písemná komunikace - email/WhatsUp/... - OVLÁDANÁ A ZADÁVANÁ HLASEM

Potřebuji komunikovat písemně ve dvou tak, aby bylo možné vše ovládat a zadávat pouze hlasem. Představoval jsem si velkoformátový mobil, (nebo tablet, notebook) nejlépe s velkým písmem, protože situace je prozatím ještě hraniční, zatím by snad po určitou dobu stačilo velké, spíše obrovské písmo, později bude kompletní hlasové ovládání, hlasový vstup i výstup nezbytností. Některé, (bohužel i cenově,) špičkové mobily toto zřejmě umí. Já ale bohužel netuším jaké kvality by mobil, tablet, notebook,) musel splňovat tak, aby tento způsob ovládání, zadávání i hlasového výstupu byl 100% funkční.
Druhotnou funkci, kterou potřebuji, by byla vzájemná komunikace obou přístrojů tak, aby držitel jednoho z nich mohl (na mapce) zjistit, kde se druhý právě nachází, a naopak, tak aby když se navzájem ztratíme bylo snadnější se nalézt, aniž by bylo nutné pokaždé telefonovat, nehledě k tomu, že to pro jednu ze stran nemusí být vždy, všude aktuálně použitelné.
Velice mne potěší i když se se mnou podělíte o své zkušenosti v těchto směrech, byť třeba nebudete schopni navrhnout vysloveně ideální řešení včetně nezbytných technických parametrů.
Jde mi o jakákoliv použitelná řešení včetně komunikace notebooku, tabletu s mobilem, například i napříč operačními systémy.
(Linux - Windows - Android (=> což je samozřejmě také Linux)
Děkuji.
K.P.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny