Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vytvoření programu

Dobrý den,

jestli je tady je tady nějaký programátor, který by byl ochotný, klidně i za peníze ( nevím jak by to bylo náročné ) napsat program. Šlo by o to máme v práci možnost přesčasů, které jsou v určitý čas a jde o to, že ten kdo to potvrdí první, tak ten ho má ( většinou je to tak 2 sekundy a je to pryč ). Nevím co jiného napsat, tak kdyby někdo poradil budu rád.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Náročné by to být nemělo. Trošku umím v autoitu. V něm se dá naskriptovat to, že spustí program nebo… poslední
kacikac 02.07.2023 10:23
kacikac

Náročné by to být nemělo.
Trošku umím v autoitu.
V něm se dá naskriptovat to, že spustí program nebo se k oknu programu připojí a pak ho ovládá přes ovládací prvky např. Class, Instance, ClassnameNN.
Co se týče webového rozhraní tak to se spustí web ve webovém prohlížeči přes WebDriver a ten web se ze skriptu dá ovládat. Tady to jsem např. použil v chessbotu, udělal jsem chessbota, který spustí web playok.com a začne tam hrát za mě šachy nebo hraje šachy v pasážích, kdy chessbota zapnu. Prostě ten skript je připojený na web přes WebDriver, zjisšťuje pozici protivníka ze šachového zápisu na tom webu a pokud je chessbot aktivní tak v případě tahu protivníka za mě myší vykoná tah na základě doporučeného tahu z uci motoru stockfish.
Ale dělat ti to nebudu, hlavní problém je ten, že přístup k tomu programu a webovému rozhraní máš ty, já ne. A navíc se mi takovou blbost dělat nechce.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru