Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem komprese videa

Ahoj, přidávám natvrrdo do videa titulky, ale i když nechám všechny parametry jak jsou tak třebaas z 150 MB to má 530 MB. S avidemus dosáhnu lepších výsledků, ale tam si nemůžu dát watermark a titulky nemaji pozadí, jsou tam hodně omezené předvolby. Poradíte mi jiný program popř compresor abych tu velikost srazil a zanechal co nejlepší kvalitu?

Předmět Autor Datum
Je to prasárna takto. Když už nestačí jen distribuovat s srt souborem , tak spoň bezztratove zapect…
Nikonz 10.07.2023 17:53
Nikonz
Moc Ti neporadím, ale kdysi dávno jsem na to používal programy Convert X to DVD nebo WinAvi. Mezi no…
Lukas1982 10.07.2023 17:57
Lukas1982
Prečo si nútený vypáliť titulky priamo do video stopy? Omnoho lepšia voľba je samostatný *.srt, dáš… poslední
KMX 10.07.2023 18:36
KMX

Je to prasárna takto. Když už nestačí jen distribuovat s srt souborem , tak spoň bezztratove zapect titulky jako subtitle stream

Ty skoky velkosti se zacatecnikovi spatne vysvetluji, obszvlast kdyz nezname realnoinkvalitu (jak je zdecimován vstup) ani se není chytit rozlišení, délky.

/36146/

Prečo si nútený vypáliť titulky priamo do video stopy? Omnoho lepšia voľba je samostatný *.srt, dáš tam forced a vynútiš aby sa prehrali automaticky. Je potom možnosť s týmto pracovať čo sa týka úpravy časovania a textu. Keď to napáliš do obrazu je koniec hry.

Avidemux by to mal zvládnuť presne ako chceš aj s ponechaním zhruba rovnakej veľkosti. Vľavo máš video output tak si zvolíš napríklad HEVC, dáš configure a v general máš dole možnosti tak zvoľ video size(two pass), takto avidemux odhadne aký bitrate bude zvolený pre finálnu veľkosť ktorú zvolíš.

Rozhodne ale zváž či to chceš. Je to svinstvo páliť titulky priamo do obrazu a to isté platí pre watermark. Keď už tak aspoň to nastav aby sa watermark nezobrazoval nonstop ale len napríklad na začiatku a konci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru