Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní PC - pomoc s výběrem sestavy/komponent

Ono je to jak co, nelze říct, že je nějaký výrobce horší nebo lepší. Každý dělá něco lépe a něco hůř. Ale my hlavně nakupujeme cenou a pokud prostě nepůjdeme a nekoupíme to nejdražší, tak pravděpodobně budeme muset přemýšlet.

Abych to nějak prakticky vysvětlil na jednom příkladu, ale opravdu jen příklad: AsRock - obecně se říká, že jejich desky stojí za pendrek, ale když koupíš drahou, tu nejlepší, tak je super a věřim, že kdo ji má, ten se bude bít za AsRock jako za nejlepší firmu na desky. Ale pokud vybíráš cenou, tak se naprosto vyplatí Asus nebo MSI, protože ty jejich desky i ty levné mají pořád úroveň, ikdyž nejsou super vybavené. Za to ty levné od AsRock to je fakt odpad, studoval jsem to, dokonce to i namontoval jednomu člověku do PC s upozorněním, že mu jen montuju, co on chce a nedá si říct a samozřejmě, že za 3 roky mu odešla a montoval jsem mu jinou.

S těma grafikama přesně jak píšeš souhlasím, ty MSI jsou drahé, ale Gigabyte, který pořídíš levněji, udělá tu samou službu a někdy i lepší, tak proč kupovat MSI, kvůli pár RGB diodkám navíc?

Router mám od Asusu, zatím spokojenost, ale nemám ho ještě ani rok, takže zkušenost minimální.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny