Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Xiaomi mobil - opakované restartování bez zapnutí

Ahoj, měl bych na vás dotaz ohledně mobilu Xiaomi Mi Note 10 Lite. Dostal se mi do ruky a telefon se neustále dokola restartuje bez zapnutí. Je tedy vždy vidět zapnutí, logo Xiaomi a potom MIUI, kde se telefon zasekne a nic se dál neděje. Při kombinaci kláves (zapnutí a hlasitost) mám na výběr Reboot, Wipe All Data, Connect to MI Suite a Safe Mode. Zkoušel jsem Reboot, to se děje pořád dokola, Wipe All Data nikoliv (to beru až jako poslední možnost), k MI Suite jsem zkoušel připojit, ale program mobil nedetekoval a Safe Mode je stejnej jak Reboot. Mám podezření na to, že je to tím, že bylo úložiště telefonu naprosto plné (už se to jednou stalo a vyřešil jsem to tak, že jsem v Safe Modu něco smazal, nyní ale do Safe Mode nelze vstoupit).

Chci se tedy zeptat, jestli nemáte někdo tip, jak situaci vyřešit sám? Případně bych donesl telefon do servisu.

A ještě by mě zajímalo, jestli je nějaká šance na záchranu dat (v servisu), když telefon nejde zapnout.

Díky moc!

Předmět Autor Datum
telefon očividně zapnout jde a funguje i bootloader. Co nejde, je OS, bude tedy zřejmě nutno nechat…
touchwood 17.07.2023 15:27
touchwood
Děkuju za odpověď a naději Říkám si, že by možná stačila obnova továrního nastavení (Wipe All Data),… poslední
Novajzik 18.07.2023 15:17
Novajzik

Děkuju za odpověď a naději Říkám si, že by možná stačila obnova továrního nastavení (Wipe All Data), ale jak jsem psal, jde o ta data.
Je ve výše popsané situaci nějaká šance na obnovu dat uživatelem (přes návody na internetu atd.), nebo je to nemožné? Koukal jsem, že existují firmy na obnovu dat a taky si za to berou hodně tučný balík. Díky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru