Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Xiaomi mobil - opakované restartování bez zapnutí

Ahoj, měl bych na vás dotaz ohledně mobilu Xiaomi Mi Note 10 Lite. Dostal se mi do ruky a telefon se neustále dokola restartuje bez zapnutí. Je tedy vždy vidět zapnutí, logo Xiaomi a potom MIUI, kde se telefon zasekne a nic se dál neděje. Při kombinaci kláves (zapnutí a hlasitost) mám na výběr Reboot, Wipe All Data, Connect to MI Suite a Safe Mode. Zkoušel jsem Reboot, to se děje pořád dokola, Wipe All Data nikoliv (to beru až jako poslední možnost), k MI Suite jsem zkoušel připojit, ale program mobil nedetekoval a Safe Mode je stejnej jak Reboot. Mám podezření na to, že je to tím, že bylo úložiště telefonu naprosto plné (už se to jednou stalo a vyřešil jsem to tak, že jsem v Safe Modu něco smazal, nyní ale do Safe Mode nelze vstoupit).

Chci se tedy zeptat, jestli nemáte někdo tip, jak situaci vyřešit sám? Případně bych donesl telefon do servisu.

A ještě by mě zajímalo, jestli je nějaká šance na záchranu dat (v servisu), když telefon nejde zapnout.

Díky moc!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Děkuju za odpověď a naději Říkám si, že by možná stačila obnova továrního nastavení (Wipe All Data),… poslední
Novajzik 18.07.2023 15:17
Novajzik

Děkuju za odpověď a naději Říkám si, že by možná stačila obnova továrního nastavení (Wipe All Data), ale jak jsem psal, jde o ta data.
Je ve výše popsané situaci nějaká šance na obnovu dat uživatelem (přes návody na internetu atd.), nebo je to nemožné? Koukal jsem, že existují firmy na obnovu dat a taky si za to berou hodně tučný balík. Díky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru