Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Android 12 - Tvrdé nastavení defaultní GPS navigace? Proč to nejde?

Zkoušel jsem víceméně všechny gps navigace, právě seznam mi sedí nejvíc a dřív vše fungovalo, netuším kdy to přestalo.
Ty podporované web stránky jsou právě spojené s tím "Otevřít podporované odkazy", nedá se tam však nic ručně připsat, pouze zaškrtnout možnosti, které ta aplikace umí - což je vidět na tom druhém screenshotu. Jenomže Wolt aplikace otevírá navigaci s linkem www.google.com, který právě zaškrtnout nejde, odškrtává se.

Samozřejmě pokud to svépomocí vyřešit nelze, tak budu muset přejít na jinou navigaci nebo každého zákazníka vyhledávat ručně. Nejsnazší by bylo, aby Wolt přidal Seznam k podporovaným navigacím (žádá o to už několik měsíců spousta kurýrů), ale bohužel. Třeba ale existuje nějaká možnost jak to udělat sám. Jsem si jistý, že problém vězí jen v tom odškrtlém linku www.google.com .. jen přijít na to, u koho je problém, jestli u Androidu, Samsungu nebo přímo v appce Seznamu. Pokud by to byla chyba u Seznamu, tam by asi existovala i reálná možnost, že to po nahlášení fixnou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny