Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Android 12 - Tvrdé nastavení defaultní GPS navigace? Proč to nejde?

No, nakonec jsem ze zvědavosti koukl na mamčin telefon s Androidem 13, tam to nastavení je velmi podobné, s tím rozdílem, že nezaškrtnutelný link je šedivý a je u něj konkrétně napsáno v jaké aplikaci se otevře.. Takto jsem zjistil, že link www.google.com blokuje aplikace Google Mapy, Google a Zprávy Google.. Když u nich vypnu otevírání podporovaných url, tak lze zaškrtnout tuto url u aplikace Mapy.cz od Seznamu :)

Teď, když přijmu zakázku ve Wolt appce a kliknu na navigování přes Google mapy, tak se mi otevře appka od Seznamu. Což je fajn, ale bohužel bez přednastavené cílové lokace. Tudíž, aplikace Mapy.cz nedokáže správně pracovat s url odkazem pro google a vyčíst z ní potřebné data.

Pak jsou tedy dvě možnosti. Snažit se naléhat na Wolt, aby podporu Mapy.cz navigace přidal.. Nebo zkusit napsat na Seznam, jestli by nemohl naučit jejich aplikaci správně přečíst takto generovaný google link.

No, každopádně si nemyslím, že se o to někdo bude nějak intenzivně zajímat, takže asi nezbývá, než prostě používat Google mapy. Ale zkusím to a třeba se stane zázrak :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny