Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zvuk - Vlastnosti - Enhancements

Tak mi to nedalo. Koukám na reddit a těch stížností na Logitech G Pro Headset a mizející Enhancements tam je plno.

Například:
https://www.reddit.com/r/LogitechG/comments/kq8f02/logitech_g_pro_x_headset_enhancements_windows/
https://www.reddit.com/r/LogitechG/comments/xgecn4/enhancements_tab_not_showing_up_only_on_logitech/

Někomu pomohl reinstall driverů, někdo se musel vrtat v registru systému, ale zajímavý byl komentář, kde uživatel píše, že mu pomohla úplná odinstalace Logitech G Hub, ale že jakmile to nainstaluje zpět, tak opět Enhancements zmizí. Jemu to, že tu aplikaci nepoužívá, nevadí, protože žádnou jinou periferii od Logitechu nemá, ale uživatelé, kteří mají herní klávesnice a některé myši od Logitechu, se bez té aplikace neobejdou. Jeden tam dokonce psal, že s rozbitým zvukem v těchto sluchátkách bylo tolik problémů, že je prodal a koupil si jiná herní sluchátka od normální firmy, která umí udělat ovladač.

Takže zjevné řešení je buď nepoužívat Logitech G Hub nebo nainstalovat poslední verzi a modlit se, aby byla opravená a nebo se zbavit blbých sluchátek. :-/

Za mě teda od Logitechu sluchátka nemám, ale mám od nich klávesnici a myš a musim říct, že Logitech G Hub už na tyhle periferie nějak funguje, ale byl to zpočátku docela boj. Nechápu, jak firma vyrábějící docela slušné periférie dokáže celý svůj byznys totálně zvrtat vydáním nové aplikace, jejíž součástí jsou drivery na ty zařízení a která je v nějakém polofunkčním naprosto nedodělaném stavu už několik let!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny