Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aktualizace Windows 10, z 21H2 na 22H2

Já určitě nabořené Windowsy nemám, kompletní přeinstalaci (protože problém) jsem snad dělal někdy v době Win95/OSR1. Myslím "chtěnou" přeinstalaci.

Jak píšu nahoře, měl jsem v gpedit nastaven odklad, ale nechtěl jsem čekat do doby až ta doba vyprší, v nějaký nevhodný čas, tak jsem to zrušením odložení, restartem a ručním hledáním WU chtěl vyvolat jako naprosto obyčejný user. Jenže nic se nedělo, nic se nenašlo (ač weby MS píšou, že přes WU to běžně funguje), postupoval jsem podle MS doporučení a výsledkem bylo to, co jsem popsal.

Pravděpodobně samoseto by to mělo proběhnou rychleji a ne - jak mi bylo výše řečeno - formou přeinstalace se zachováním programů a dat. Leč, nestalo se. Já se v tomhle moc neorientuji a nakonec mi to ani nevadí, vše proběhlo bez problémů.

Vím, že si dokážeš dupnout a update Windowsů pak proběhne tak, jak ty si přeješ; takových ale moc není. Proto mě trochu zaráží, že u mě to tím rychlým a jednoduchým způsobem neproběhlo - a nemyslím si, že by to bylo nějakou mou vinou, že bych někde něco úmyslně či blbostí zablokoval. Aktualizace mi vždy normálně roky chodily, vč. updatů až na 21H2, byť odložené. A teď jsem jen zrušil ten odklad - a nic :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny