Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aktualizace Windows 10, z 21H2 na 22H2

Mé oblíbené slovo bylo lamička, které jsem v poslední době nahradil slovem lampička. Nepíšu jej ale z důvodu pýchy a ješitné nadřazenosti, ale nejspíš z důvodu, že je provokativní, úderné a taky ze srandy a taky z důvodu budování mého virtuálního obrazu u nepříliš empatických lidí tak jak ho vidíš ty. Jestli máš na to jiný názor, tak já ti ho neberu :-)
Nejedná se o obcesi. Má pozice vyžaduje důkladnou psychologickou a psychiatrickou analýzu, mám tedy už hromadu psycho posudků, o obcesi tam není ani zmíňka :-)
To, kde píšu o funkcionalitě vyšších verzí jsem reagoval na toto:
"jak má uživatel tušit, že to všechno je podle tebe lež a správný postup je mít historické iso z r.2020, k tomu větší množství security kb nebo nějaký rollupdate a k tomu nakonec ještě malý vyrovnávací kb? vždyť je to tak křišťálově jednoduché."
Jo klidně si usiluj o co chceš a klidně si piš dál všelijaké tvé bludy. Mimochodem co se týče Win 10 a klasických edic Home a Pro tak jestli se nepletu všechny verze Win 10 jsou "End of servicing" kromě 22H2:
https://learn.microsoft.com/en-us/windows/release-health/release-information
Jo a další věc je docela srandovní tvé tvrzení o tom, že ti jde jen o security záplaty a ne o "funkcionality vyšších verzí", takže tvůj vlhký sen je jet na 1507 RTM (build 10240) :-) ... docela naivní vlhký sen :-)
To "protekční iso" byla narážka na co? Jestli na MVS iso, tak MVS iso jsou normální iso (ve druhém úterý v měsíci vychází kumulativní aktualizace, ve třetím úterý v měsíci vychází MVS iso s touto kumulativní aktualizací), dříve známé jako MSDN iso. A jestli na něco jiného tak nechápu proč tu plodíš takové bludy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny