Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zvýšení paměti

Ahojte...Prosím o radu moc počítačům nerozumím ale potřeboval bych na svém PC zvýšit pamět.Poraďte my jaká je pro moje PC nejvhodnější.Mám Intel Celeron 2.8 základní deska gigabite nevím přesně jaká ale mám tam ještě dva volné sloty RAM,teď tam má Jetram 512M DDR 400Mhz...Děkuji Vám

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jak víte,že potřebujete zvýšit paměť? Na co počítač potřebujete?Co nefunguje?
vlasto 27.10.2008 13:26
vlasto
Máte pravdu, ale dovolím si tušit :-) a hádat, že má XP. Pokud je podobně pohodlný jako já, tzn. má…
VN 27.10.2008 14:22
VN
Bodejť, 512MB je dnes už minimum, když jen podělaný Skype sežere okolo 50MB paměti, antivirus dalšíc… poslední
Prasak 27.10.2008 14:28
Prasak

Máte pravdu, ale dovolím si tušit :-) a hádat, že má XP. Pokud je podobně pohodlný jako já, tzn. má doma během práce na PC spuštěný/nezavřený třikrát prohlížeč a na každém pár panelů, otevřené dva větší dokumenty PDF, jeden word, Skype (bez webcam), AVG a dalších pár běžných drobností (včetně zapojeného skeneru + tiskárny), může být, jako já právě zde, na hezkých (dle správce úloh) 559MB. Do toho si právě spustím z Winampu hezký song (593MB). [a připomínám, že při startu mi nenabíhají zbytečné věci].

Myslím, že zvýšení z 512MB u XP není zcela od věci (u notebooku často skoro "nutnost") i při neintegrované grafice (podobně jako moje PC). Při nějaké té hře se více jak 512MB bude jistě hodit také.

V kanceláři při office a prohlížeči to bude tak akorát stačit, co by ne, tu bych chápal a chápu možnou nepotřebu většího upgrade.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru