Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno kancelárska stolička do 500€

Spomenul som si na toto vlákno... tak nakoniec vyhrala túžba šetriť :-)

Pôvodne som zvažoval hlavne LD SEATING ALVA 330-SYS, dlho som to odkladal nakoľko tá stolička je síce bez debaty kvalitka ale spolu s príslušenstvom a trocha lepším poťahom by to vyšlo niečo málo pod 500€. Možno robím chybu že šetrím ak je pravdou čo tvrdí výrobca že vydrží dlhé hodiny sedenia denne, kľudne po dobu 10-15 rokov. Za kompom sedím v priemere 1-2 hodinky denne takže pre mňa možno overkill.

Vybral som lacnejšiu alternatívu https://www.kancelarskestolicky.com/1015012-dielenska-stolicka-1380-asyn-flute ktorá vychádza na 170€ bez opierok a s príplatkom za mechanizmus na posúvanie sedáku. Kolieska zo starej https://www.kancelarskestolicky.com/1048378-koliesko-zatazove-premium-pogumovane-priemer-73mm-cap-11mm budú dobré aj na novú. Zatiaľ je ešte len objednaná čiže za cca 2-3 týždne sem ešte postnem posledný podnet či je to dobrá stolička alebo ma šetrenie nakoniec prinúti predsa len priplatiť.

Inak vedel by niekto ohľadne poťahovej látky, má zmysel pozerať tie testy martindale? Hovorím si či je to marketing alebo to je relevantné číslo. Ja som vybral poťah ANTARES - BONDAI, 100 % polyester, martindale 150000, 250g/m2 v čiernej farbe nakoľko som si všimol že vlastne všade v kanceláriách vidím že majú čisto čierne stoličky tak niečo na tom bude :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny