Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Úsměvný pokus o scam

Na toto som haklivy aj ja, volali mi z poistovne, som si na 100% isty, ze to bolo z poistovne, ale skusala na mna nieco taketo a reagoval som rovnako.
Ak som ich klient moje rodne cislo vedia, ak si ma chce overit nech povie tie cisla ona a ja poviem, ci su spravne alebo nie a pod.
Nedohodli sme sa vtedy, takze som jej oznamil, ze ak nieco chcu nech ma kontaktuju inou cestou a nasledne hovor zrusil.
Uz nevolali, asi to nebolo dolezite.:-)

Btw moje rodne cislo nepovazujem za tajnost, ale ide mi o princip. Proste neznasam, ak niekto vymysli blbost, rovnako ako neznasnam napriklad sifrovane pdf zmluvy z poistovanmi, vypisy z banka pod, kde kod pride smskou. Po roku si chce clovek pozriet tu zmluvu, ci vypis a nevie sa tam dostat, pretoze nevie najst sms samozrejme.
Pritom zakon hovori len, ze dokument treba poslat zabezpecenou cestou, nic o sifrovani len proste nejaky debil si vysvetlil zabezpecenu cestu ako sifrovanie...vlastne nie debil, tu maju maslo na hlave auditorske firmy, ktore nutia ectovne oddelenia robit taketo dokumenty pricom to nema v zakone ziadnu oporu.

Nieco podobne som uisty cas zazival s uctovnikmi, odmietali eletrkocke faktury, pretoze sa vzdy dozadovali "originalu", pricom zakon, ktory elektronicku fakturu zrovnopravnil tu mame tusim od roku 2002.
Nie je nad to, ked si niekto vyklada zakony po svojom a potom vymysla dementne pravidla.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny