Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PS4 vs PS5 - oplatí sa priplatiť?

Nazdar, zvažujem nákup konzoly na občasné hranie FIFA/NHL pre 1v1 s dvoma ovládačmi. Konzolám som sa nikdy nijak extra nevenoval, nemám prehľad čo a kedy sa oplatí. Viem že to chcem primárne na spomínané hry. TV mám už novú 4K čiže je mi jasné že sa viac hodí PS5 v tomto ohľade. Ďalej v ohľade kvality zobrazenia je mi jasné že PS5 ponúkne viac. Ak ale zohľadním cenu a celé to nejako dám dohromady tak oplatí sa priplácať za PS5?
PS4 SLIM viem kúpiť za 100€, doplním tam SSD nech to šľape trocha lepšie a nechcem bazárové ovládače čiže za ovládače +100€. Takže zhruba 250€ konzola, nové ovládače, nové SSD a spomínané hry. Ak by som šiel do PS4 PRO tak to mám za 350€ a za stovku naviac práve čítam že to má už 4K podporu. Má zmysel špekulovať alebo je blbosť takto komplikovať a šetriť a viac sa oplatí PS5? Vraj sa chystá nová PS5 SLIM ale viem že základný model bol nedostupný a ľudia na to čakali dlho. Neponáhľam sa ale čakať rok veľmi nechcem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ďakujem všetkým za rady. Po zvážení hlavne toho rozlíšenia že by som musel kupovať PS4 PRO za cca 35… poslední
KMX 24.09.2023 06:51
KMX

Ďakujem všetkým za rady. Po zvážení hlavne toho rozlíšenia že by som musel kupovať PS4 PRO za cca 350€ a tam už je príplatok na PS5 cca 150€ tak sa to neoplatí. Súhlasím že ročníky FIFA/NHL sú prakticky niekedy ako cez kopírku ale tuto je prechod na next gen a z video porovnania vidím rozdiel - https://www.youtube.com/watch?v=-4PbAR43H2k

Počkám s čím príde SONY ohľadne PS5 SLIM. Potom sa rozhodnem ktorú konzolu. Dokonca ak trocha padne cena PS5 po príchode verzie SLIM tak môžem ušetriť. Okrajovo som teraz začal zvažovať aj konkurenčný XBOX. Viem že je to blbosť ale vzhľad PS5 v tej ich bielej v dizajne dubaj, to bude vyzerať otrasne pretože všetku elektroniku pod TV mám hranatú a čiernu :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru