Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Graficka karta a deska

Jako když čtu odpovědi tady, tak se nemohu nepozastavit nad tím, že tazatele neupozorníte, že mu grafika na hry nemusí pomoci, pokud má nějaký shitový procesor. A v generaci kompatibilní s deskou teda Skylake, Kaby Lake se běžně prodávali procáky jako Pentium G4560 nebo levná Core i3 a ani jedno té grafice RTX 2060 dneska nestačí.
Jistě fungovat to bude, ale grafika rozhodně nepojede naplno.

Naopak, pokud tam tazatel má tehdejší Core i7, tak jistě z pohledu dnešní doby to není žádný zázrak, ale pro RTX 2060 jsou to stále docela použitelné procesory, takže v takovém případě skoro ok.

Skoro píšu proto, protože ten zdroj Zalman, co tam má, je poměrně shitózní a tazatel si může gratulovat, že přežil až do dnešní doby bezproblémově. Takže jistě to může být výjimečně povedený kus a tazatel to s ním může ještě řadu let úspěšně provozovat, ale otázka je, jestli by tazatel nechtěl využít situace s výměnou grafiky a přeci jen to zahrát na jistotu, že mu to za 14 dní neshoří a zdroj preventivně také vyměnit.

Jako nemusí, ale od toho tu jsme poradna, abychom mu nějak nastínili, co může čekat a mohl se podle toho s nabitými vědomostmi sám rozhodnout.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny