Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doporučte: obyčejný dual SIM telefon na psaní SMS

Mohl by mi někdo, prosím, doporučit malý (<10 cm), hloupý telefon na dvě SIM karty, na kterém jde pohodlně číst a psát SMS? Klasickou konstrukci, ne véčko.

Hledám a nenacházím, jde mi hlavně o tu pohodlnost čtení a psaní SMS; tuhost tlačítek akorát, rozumný ovládání, rozumný menu.

Moc by mi to pomohlo, díky!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Díky všem za odpovědi. Umím si vyfiltrovat mobil podle parametrů na webech jako alza, mall, czc či m…
Pavel 11.10.2023 19:27
Pavel
Mám už plno let starou Nokii 108, protože je nejmenší a lehká do kapsy. Tu už asi neseženeš, tak co… poslední
Karel04 12.10.2023 08:14
Karel04

Díky všem za odpovědi. Umím si vyfiltrovat mobil podle parametrů na webech jako alza, mall, czc či mironet, to problém není.

Jenže z fotek nepoznám, kterej z mobilů se ovládá jednoduše, má pohodlný klávesy, rychlý a logický menu. Už jsem zažil v rodině pár mobilů, co byly totální katastrofa na ovládání, u některých se třeba nemožně nastavuje režim psaní textu ABC, Abc, abc a je to k zbláznění. Jinde je zase krkolomný zadávání adresáta SMS zprávy. Někde se SMS řadí naprosto nelogicky, atd.

Proto jsem požádal o doporučení, díky.

Mám už plno let starou Nokii 108, protože je nejmenší a lehká do kapsy. Tu už asi neseženeš, tak co třeba Nokia 130 Dual SIM ? Sice nemá foťák, ale s tím mým se na 0,3 Mpix stejně fotit moc nedá. Baterie i po dost letech vydrží tak 4 dny. Menu a tuhost tlačítek si musíš zkusit sám, to nikdo za tebe neposoudí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru