Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nová tiskárna netiskne pod Windows

Ahoj, můžete mi prosím poradit? Mám tiskárnu Canon PIXMA TS3522, kterou potřebuji zprovoznit ve Windows XP. Zjistila jsem, že výrobce XP nepodporuje. Potřebuji tisknout hlavně texty. Grafika není nutná. Je šance na nějaké alternativní řešení? Jaký ovladač vyzkoušet? Bude stačit ovladač, nebo bude ještě potřebný nějaký další obslužný program od výrobce Canon? Děkuji. Katka

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No je to možná alternatíva. Veľa krát som bol nútený použiť rôzne alternatívne ovládače a pomohli. K…
Julo5 21.10.2023 13:46
Julo5
To je ako keby ťa bolela hlava a povedal si "nemám tu tabletky, nemám inú možnosť, tak by som vyskúš… poslední
Ale 21.10.2023 14:24
Ale

No je to možná alternatíva. Veľa krát som bol nútený použiť rôzne alternatívne ovládače a pomohli. Koniec koncov je to na nej. Ja by som to vyskúšal, ak by som nemal inú možnosť a nechcel kupovať napríklad novú tlačiareň a pod.- záleží od okolností. A to že používa XP je bezpečné, alebo nie? To si musí zvážiť každý sám.

To je ako keby ťa bolela hlava a povedal si "nemám tu tabletky, nemám inú možnosť, tak by som vyskúšal sa odpáliť brokovnicou, to bolesť zaručene ukončí".

Ako ak by som potreboval zfunkčniť tlačiareň, tak by som si nestiahol malware a vírusy do počítača. A ak by si to ty skúsil tak si asi retard. Však si odskúšaj čo sa stane keď hráš ruskú ruletu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru