Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vypalování CD rychlostí max. 4x - nejde nastavit

Zdravím vás s rychlým dotazem týkající se vypalování.
Potřebuji vypálit několik CD disků ideálně rychlostí 1x (max. 4x) a narazil jsem na problém, že na dnešních nových mechanikách toho asi zjevně úplně nedocílím. Vypalovat musím pomocí programu CloneCD. Ten nastavení rychlosti umožňuje, avšak při vypalování po chvilce rychlost vyšplhá na, patrně nejvyšší možnou, jakou mechanika dokáže.
Teochu jsem hledal informace a údajně nastavení v programu pouze vyšle požadavek na rychlost vypalování, ale záleží na FW konkrétní mechaniky jak s tím naloží, respektive nemusí na to hledět - nevím jestli je to pravda, neboť do té míry jsem se tím nikdy nezabýval.

Lze toto nějak obelstít? Můžu sehnat starou mechaniku a přes emulátor připojit k notebooku a pokusit se vypálit, ovšem ani na bazarech již mechaniky z devadesátek moc nejsou a kdo ví, jestli by to vůbec vypálilo. Čili raději bych nějakou přívětivější cestu kýženého výsledku.

PROČ to chci: mechanika ve starém autorádiu nic jiného, než CD z doby neandrtálské nepřečete. Jedná se o datová CD s aktualizací FW, takže to musí být jaksi 100%.

Děkuji předem.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny