Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Android 13 mobil začal blbnout, skoro nic nefunguje

Dobrý den,

mám Samsung Galaxy A33 5G, původně s Androidem 12, kde vše fungovalo OK, celý mobil i jednotlivé části OS i aplikace.

Nešťastnou náhodou se mi nainstalovala aktualizace Android 13. Od té doby vše blbne, mobil se nezkutečně seká a neskutečně se zpomalil, polovina věcí v OS nefunguje, blbne nebo padá, stejně tak polovina aplikací, které dřív fungovaly bezchybně a korektně, jsou automaticky násilně ukončovány.

1.) Jaké máte vy zkušenosti u svého mobilu s přechodem z Androidu 12 na Android 13? Máte s tím taky závažné problémy nebo jen mírné problémy nebo je tu někdo u koho přechod z Androidu 12 na Android 13 a provoz Androidu 13 probíhá bezproblémově?

2.) Pomůže opravdu nainstalovat další aktualizace jakože "na opravu chyb této aktualizace" - jak do mě hloupotupě dokola melou a hustí jak Samsung tak i prodejce mobilu Mobilsalon kde jsem jej koupil - bez uvedení jakékoliv jediné technické či praktické informace?
Nebo je mnohem lepší volba vrátit se na původní bezproblémový OS Android 12, nejspíš flashnutím - kde jak říkám problém nebyl vůbec žádný a nemusel jsem nikdy řešit, že něco nefunguje, blbne, seká se, zpomaluje se, padá, ... a jestli další aktualizace skutečně díry a bugy předchozí aktualizace zalepí nebo nezalepí další 2 roky nebo jen vytvoří nové díry a bugy?

3.) Když už se tak ptám, chtěl bych se zeptat, jaké má Android 13 (krom tuny problémů, pádů, zamrzání, nefunkčností, nekompatibilit a bugů) výhody oproti Android 12?
Myslím tím skutečné výhody, vylepšení, technické a praktické informace, v čem je Android 13 lepší než Android 12.
(Prosím, opravdu nikdo, prosím, nepište takovou blbost že: "Je to novější, tak to automaticky musí být ve všem lepší, protože je to přece novější, tak to musí být lepší i kdyby to lepší nebylo." jak do mě hloupotupě dokola melou Samsung i prodejce Mobilsalon - to pro mě není odpověď, ale to je jen tupý marketingový netechnický výplach.)

Děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
v čem je Android 13 lepší než Android 12 Bezpečnostní opravy, nic víc. Jenže na zařízení, na kterém…
RedMaX 13.11.2023 20:52
RedMaX
Tady se prave bojim, ze dalsi aktualizace jen pri lepeni problemu a bugu minulych aktualizaci jen vy…
Lubi 15.11.2023 00:43
Lubi
Je to marný, je to marný... Reklamuj ho! 2 ročná záruka určite platí aj v Česku. nový
pozorovateľ 15.11.2023 06:08
pozorovateľ
To je blbost. poslední
lucifer 15.11.2023 08:33
lucifer

v čem je Android 13 lepší než Android 12

Bezpečnostní opravy, nic víc. Jenže na zařízení, na kterém většina lidí jede mobilní bankovnictví, je to sakra důležité.

Obnova továrního nastavení a doinstalovat zbývající aktualizace, mělo by to fungovat potom ok.

Tady se prave bojim, ze dalsi aktualizace jen pri lepeni problemu a bugu minulych aktualizaci jen vytvori dalsi problemy a bugy. A to se vyresi dalsimi tunami aktualizaci, ktere vytvori jen dalsi problemy a bugy pri lepeni tech minulych.

Techto zkusenosti jsem mel uz bohuzel az dost.

Prijde mi, ze verze Androidu nainstalovane v kazdem zarizeni v dobe prodeje, jsou bezchybne a skvele proto, ze se vyrobci+prodejci snazi zarizeni prodat, tak se vytasi vzdy s tim nejlepsim, aby prilakali a prodali a ukazali, jak je jejich zarizeni skvele a bezchybne. Ale jak uz je zarizeni prodano, tak uz je vyrobcum i prodejcum jedno, jaky odporny humus zakaznikum do zarizeni vpusti a vnuti, protoze to uz neni jejich starost a bolest, ale starost a bolest a neprospane noci zakazniku, vyrobci a prodejci uz zarizeni prodali a maji prachy v kapse, vsak co.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru