Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vytiahnutie CZ Titulkov

Zdravím vedeli by ste mi poradiť ako vytiahnuť české titulky s DVD videohry ? nejakí program po prípade postup chcem to k jednej hre u ktorej nie je čeština na Steame bola len oficiálna na DVD ale kedže tento december zrušili Ulozto tak už nie som schopný zohnať nikde češtinu do tej hry nie je nikde na internete. Ale dá sa stiahnuť CRACKnutá verzia (ktorú ale nechcem hrať pretože by ma bolelo svedomie LOL) lenže práve tá CRACKnutá verzia má české titulky a tak by som ich chcel vytiahnuť z tej hry a vložiť potom do tej istej hry na Steame lenže DVD súbory nie sú ako tie na Steame v rovnakom formáte treba ich správne extrahovať a následne vložiť ja ale neviem ako postupovať kedže som nikdy nič podobne nemusel riešiť budem vám veľmi vďačný za pomoc a radu ohľadom tohto problému.

Řešení:

Ahojte tak paráda na skvelom českom fóre Databáze Her som narazil na týpka ktorý mi tam postnul jednu zahraničnú stránku (nebudem menovať ktorú) kde sa nachádzajú všetky oficiálne preklady do Far Cry 2 takže paráda a ak nič tak ďalší človek v jednej doskuzii mi dal češtinu na jednu českú stránku presne tú čo bola na Ulozto takže paráda. Každopádne vám ďakujem ak nepôjde ani jedno tak už plus mínus viem ako vytiahnuť texty z DVD takže pohoda majte sa skvelo čau.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak češtinu dávam všade kde to ide snad okrem Online FPS hier kde to fakt nie je nutné a celkovo Onl… poslední
LostGuy 04.12.2023 02:18
LostGuy

Tak češtinu dávam všade kde to ide snad okrem Online FPS hier kde to fakt nie je nutné a celkovo Online hry ako také ale napríklad kvôli chýbajúcej češtine v MMORPG hrách žiadne nehrám takže pre mňa aj napriek tomu že viem celkom dobre anglicky je to aj tak potrebné je rozdieľ sledovať anime s titulkami a hrať hru aspoň pre mňa. Každopádne kedže by som sa cítil na nič tak to sem postnem stránka zo všetkými ofiko prekladmi snad ich nikto nenahlási ale ak niekto bude hľadať češtinu do Far Cry 2 tak ju aspoň nájde https://www.fc2mp.com/Language-files/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru