Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Migracia z Androidu na IOS

Určitě bych ti doporučil si hned od začáteku naučit zakladni gesta, které ti zjednoduší celkové užívání telefonu.
Myslím zeže zcela základní je tah prstem z horní-střed části dolů pro zobrazení info/zpravy, a dolů - z rohu pro rychlé menu.
V safari dva prsty na link otevře link v novém okneokně , kdyz klikneš na čas a jsi na spodu stránky, stránka se odscrooluje automaticky na začátek.
Když pridržíš prst na ikonĕ aplikace, zobrazí se ti rozšířené možností jako poslat SMS, napsat zprávu, přidat kontakt etc. To samé pro položky v menu, třeba přidržením prstu na baterce/lampĕ, můžeš zmenit intenzitu, věci profil. Docela přesně funguje i foto-metr.
...

Je toho hodne, sam sem tam najdu neco nového po rocích užíván.
Jinak IOS ma i docela kvalitní TTS včetně slovenského jazyka. iPhone používám zpravidla kvůli tomu, že jsem velmi spokojen s celkovou reaktivitou a optimalizací bez potřeby 16 GB RAM a 16C CPU. Baterka drží také velmi dobře. Některé IOS aplikace co používám nejsou pro zařízení Android dostupné nebo jsou moc osekané od funkcí. Jak se naučíš iPhone dobře používat uvidíš že si řekneš že to ve finále není tak hrozné jak nĕkteří stale opakují a rozdíl proti Android začneš pocitovat mnohem více :)

PS: Jinak zadne zařízení od Apple mimo Apple TV nemám a užívání iPhone mĕ nějak neomezuje, takové to ze musíš mít doma vše od Applu mi případne že píšou lidi co apple nikdy nepoužívali, averze některých je jen zbytečně přehnaná a spíše zaujatá.. .

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny