Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Migracia z Androidu na IOS

Vyzera to, ze si uz ma zacina spoznavat, asi bola chyba vo FID a ja som si to len nevsimol, takze instalacie uz prebiehaju ok, aj ked tel musi byt vzdy kolmo na tvar inak ma dost velky problem ma identifikovat.

Paci sa mi zvuk, fotky su dobre a video ma konecne stabilizaciu, po ktorej som tak tuzil;o).
Siri mi tiez rozumie, aj ked vyslovnost ulozenych mien v zozname je obcas hrozna...napr slovo macka, sa v EN cita uplne inak akoby clovek cakal, takze som parkrat volal inemu cloveku ako som chcel;o).
Velmi ma potesil hlasom nastavitelny timer, vec co casto pouzivam, na hodinkach mam na to dokonca nabindovane tlacitko a co Android dobre nevedel...Siri spolahlivo nastavi co potrebujem.
Sklamal ma ChatGPT, oproti Bingu je velmi hlupy a vie len rozpravat, Bing vie zase vsetko, ale obcas trepe hovadiny...ale to uz nie je zalezitost IOS.
Bt nevideli moj Amazfit hodinky, ale cez Zepp aplikaciu uz hej co bolo divne....ako keby nebolo zapnute bt, aj ked sa tvarilo, ze je a neustale sa tocilo kolecko, ze hlada dostupne bt zariadenia.
Uvidim, co vydrz baterky a telefonovanie z neho, ci handsfree v aute, kde androidi dost blbli casto a ja som vraj ludom vypadaval.

Navyse auto vie s IOS komunikovat bezdrotovo, pri Androide len kablom, co ma dost stvalo, takze dalsi +.
No uneseny z toho nie som

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny