Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook Lenovo -I5 Extremne sa prehrieva

něco jsem po tobě chtěl, ale asi zásadně děláš jen co sám uznáš za vhodné.
není jasné jak je ten krám starý a proč by se mohl přehřívat. opakovaně tajíš jeho přesný typ, i když jsem vypsal víc metod ke zjištění. pod obecným názvem "lenovo i5 (nebo 15)" se dodávají nejrůznější modifikace už asi 10 let.

děsí mě že uvádíš pravděpodobně mechanický hdd a 4gb ram, navíc procesor pod názvem sociální řady "pentium" - tomu shitu není pomoci. nikdy nebude stíhat dnešní w10 + office, doplněné klasickým firemním balastem. takové krámy patří do rukou chovancům jedličkova ústavu jako hračky pro rozbíjení, nebo do nějaké beznadějné neziskovky. ale není to pracovní nástroj do korporátu. podle mě si z tebe šéf dělá srandu.

vzhledem k neustálému nestíhání a swapování má ten krám dost pravděpodobně poškozený souborový systém na disku, to je vylepšené tvými dětinskými restarty. ale nepíšeš, že bys udělat doporučenou kontrolu disku.
zvláště v přehřívajícím se krámu může být disk na odchodu, to by ti řekl screen s.m.a.r.t. parametrů, i na to jsi dostal tip: výsledek nula.

pokud je to chování tak zvláštní, že několik dní funguje a pak se náhle začne přehřívat, může být podezřelá i vrtulka ventilátoru, jestli se náhodou neviklá a nezadírá.

tak asi miliarda lidí používá notebook, ale opět jen ty pak ještě uživatelé v africe máte problém se ztrátou dat.
hw parametry toho tajného krámu stačí tak na windows xp. jestli ten hnůj budeš dál používat, je pravděpodobné, že bude dál poškozovat data na disku - za to ovšem může neschopný šéf, který ti úmyslně ten krám dal, na tom se nedá dělat. windows xp a office 2007 ti na tom dnes provozovat nedovolí, to je jasné.

jak se to čistí jsem ti napsal. obhajovat dokola sprej se stlačeným vzduchem je ztráta času, jedině že by ten krám měl 5 let a více.

celá Kolónka v Event View je prázdna "Systém" je prázdna.

ten systém vůbec nefunguje, je v rozkladu. někdo s admošskými právy (doufám že to nejsi ty) by měl spustit příkaz: sfc /scannow
funkčnost prohlížeče událostí můžeš zkontrolovat:

sc query eventlog

má vypsat: running 4.

já nikde neobhajuju inteligenci obyvatel ostravska, zdejší kraj mám za bolševický mentální odpad. ale zdá se mi, že minimálně tvůj šéf a ostatní obyvatelé košického kraje na tom nejsou líp.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny