Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook Lenovo -I5 Extremne sa prehrieva

Dolu je napísaný typ, hore som zabudol! Lenovo - I5, win10 2H22, procesor Intel Pentium 5 2,9 GHz , 450 GB SSD, 1x 4 GB Kingston Ram, dve grafické karty hlavná je Intel 1 GB, druhá je AMD 1 GB. Pôvodne tam bol hdd 1GB ale vymenil som ho za 480 GB SSD realne má ale len (450 GB). Počítač išiel po výmene HDD za SSD normálne, fungoval aj pri náročných činnostiach. Prehrievať sa začal iba v pondelok. Potom sa extrémne prehrial až v štvrtok, ale to už bol extrém.

Ten mechanický disk bol omyl, som zvyknutí písať hdd to je ssd. Processor Pentium, ten počítač nebol kupovaní dnes, od roku 2000, kedy naša firma vznikla sa na ňom vystriedalo množstvo Administratívnych pracovníkov, ja som už 27 pracovník, čo na ňom pracoval. Septembri som reinštaloval windows, po tom čo predošlí pracovník tam spušťal rôzny sajrajt z internetu, dokonca tam spustil i Counter-Strike 1.6

Urobil som v piatok test na hd Tune, crystaldisk info a nepíše žiaden error. V súčastnosti sa k notebooku nedostanem, firma je otvorená len od PO-PI, mimo toho času sa do firmy nedostanem. Prehrievanie spôsobuje aj to že vo vzduchu máme viac jemného popolčeku, naša firma sa nachádza v blízkosti vysokého komína, ktorý neustále čmúdi. Mame tam detektory oxidu uhličitého ale aj cez zatvorené dvere a okná, sa nám na stoloch usadzuje drobný jemný čierny popolček. Trocha a zrejme notebook ten sajrajt nasal, vyfúkal som časť notebooku stlačným vzduchom, vyfúkal trocha popolčeku. Ale to bolo tak všetko, k druhej časti sa neviem dostať. Zajtra nafotím fotky a dám sem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny