Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem USB wifi adapter

Ahojte,

mám problém s USB wifi adaptérom (alebo to môže byť aj WIN 11 alebo USB PORTY)

na starom PC(win10) som používal WIFI adapter za 20e, pri kúpe nového PC s win 11 som kúpil aj nový usb wifi adapter ASUS (omnoho lepší,rýchlejší)

pri starom PC ked som ešte nemal ani načítanú pracovnú plochu bol PC pripojený na internet a všetko frčalo, pri novom PC (len pri štarte, alebo po uspaní, po uspaní len občas) sa mi deje to že sa wifi rozbieha asi 4 minuty, zapne sa vypne sa zapne atd atd, kym naskoci a ide, vsimam si ze pri tom ako sa to deje mi vypína aj klavesnicu a mys, cize problem moze byt mozno v USB protoch kde je WIFI zapojená... pozeral som pár videii na YT a vsetko som spravil ako kazali (update driver na USB, aj nejaké commandy som zadaval, atd atd a nic nepomohlo) ak by niekto vedel pomôcť bol by som vdacny! :)

Ps: je to dost otravné kedže sa mi zapína X programov na zaciatku ktoré idu len CEZ NET, tie programy musím ukonciť a znova ich spustit az ked naskočí WIFI, stava sa mi ze ked ich neukoncím a nespusim na novo po tom ako sa zapne wifi tak nepracujú spravne... buguje to proste.. THX

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny