Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PNY Quadro RTX 2000 6gb

Dobrý den, zakoupil jsem uvedenou kartu za učelem úprav fotografií a urychlení grafického editoru.
Dnes mi přišel kabel s redukcí mini display port- hdmi. Kartu jsem vložil do pc a po zapnutí vše naběhlo v pořádku. Grafický editor, pro který jsem kartu kupoval šlapal jako znovuzrozený.
Bohužel jen asi dvacet minut, potom se obraz rozkostičkoval a monitor oznámil že nemá signál. Nyní je situace taková, že pokud je karta vložena do počítače a nepřipojena kabelem, nejde mi monitor ani při zapojení k interní grafice.
Teprve po vyjmutí PNY karty z počítače, monitor funguje společně s interní grafikou.
jsem z toho v pasti, kartu jsem dlouho vybíral, aby se dala připojit do mého skromného pc- https://www.pocitarna.cz/…dt/ A fungovala necelou půlhodinu, ale po tu dobu výborně. Když je v počítači ventilátorek normálně běží, ale to je jediné co se děje.
Opravdu bych uvítal jakoukoliv radu, protože jinak jsem z ní byl nadšený, ovšem jen po dobu kdy dělala co má. Potřebuji grafický editor nutně používat. Proto bych uvítal nějaké rady a řešení.
hezký den František Kroupa

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No to by chtelo vyloucit i tu redukci. Na tvem miste, bych v BIOS nastavil 'Video-Outout" jako > [iG… poslední
HPET 23.12.2023 22:49
HPET

No to by chtelo vyloucit i tu redukci.
Na tvem miste, bych v BIOS nastavil 'Video-Outout" jako > [iGP] na pevno aby nedoslo k automatickemu bridge pres PCIe a nasledovne v OS zjistil jestli je korektne rozeznana, velikost pameti a hvavne verzi VBIOS jestli sedi (kvuli reklamaci) etc. Jestli ano, tak bych zkusil i jinou redukci / kabel.

Vychazim z toho, ze tva RAM je v korektnich DIMMs, nedelal jsi Overcolking ani CPU (*bridge) a ani RAM a "clear" BIOS (CMOS) jsi asi delal co ?
Kdyby po resetu BIOS naskocila, tak hned hlidej teploty. Jestli jsou teploty OK, a znovu se rozkostickuje, proved to znovu a po spusteni hned stahni Hz VRAM. Jestli pojede OK, tak je vada na strane (vadne) pameti nebo pristupu k ni (bez zachazeni do detajlu).
PS: Popripade zkus i jiny PCIe slot v pripade ze mas jiny volny k vyloucni poruse na teto strane (nebo v jinem PC).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru