Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zablokovaný icloud

Dobré odpoledne. Přeji všem krásný povánoční čas. Chtěla bych vás moc poprosit o pomoc. Syn zadal špatné mailové adresy do tabletu a do telefonu a teď se nemůže připojit do iCloud. Já tomu vůbec nerozumím. Má ho zablokovaný z důvodu více nesprávných přihlášení. Prosím, jde tablet a telefon ještě nějak zachránit nebo je už mohu nabídnout k prodeji na náhradní díly ? Předem všem děkuji za vstřícnost.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
treba zadať korektné prihlasovacie údaje,mailová adresa je len jeden z potrebných údajov,pokial pozn…
audax mobile 27.12.2023 18:11
audax mobile
Moc děkuji za ochotu. Syn si, bohužel, nepamatuje 😰.
Ájulinka 27.12.2023 18:18
Ájulinka
Nemá potřebné údaje v emailu? Nebo si nepamatuje ani svůj email a bezpečnostní odpovědi na otázky? M…
Lukas1982 27.12.2023 18:52
Lukas1982
Děkuji Vám za ochotu. Bude mu 9 let a s bráchou kombinováno a teď ani jeden neví žádné údaje a odpov…
Ájulinka 27.12.2023 19:28
Ájulinka
Taky přeji hezký povánoční čas :-) Snad to dobře dopadne. Příště ať si přístupové údaje někam napíšo…
Lukas1982 28.12.2023 08:15
Lukas1982
Tam není nač mrkat, bohužel. Z telefonu je cihla, dokud nenajdou aspoň mail. Hardwarově to obejít (n…
touchwood 28.12.2023 11:45
touchwood
Všechno jde... Zatím jsem neměl v ruce mobil, kde by se to nepodařilo buď uvedením do EDL mode nebo… poslední
Lukas1982 28.12.2023 15:27
Lukas1982

treba zadať korektné prihlasovacie údaje,mailová adresa je len jeden z potrebných údajov,pokial poznáte zbytok,dá sa to odblokovať,problém nastane,pokial si definitívne vyblokujete apple ID a spomenúť si na ktorý mail sa posielali údaje na overenie počas vytvárania prístupu k icloud službe by nemal byť neriešitelný problém.....

Nemá potřebné údaje v emailu? Nebo si nepamatuje ani svůj email a bezpečnostní odpovědi na otázky? Může ho resetovat kombinací tlačítek a po 48 hodinách by to při zadání správných údajů mělo normálně fungovat. Pár zablokovaných Iphonů jsem už odemknul a vím, že to nebylo moc jednoduché, u Androidu to šlo celkem dobře. Musel jsem to dát do EDL mode nebo jak se tomu říká, ale to byly Iphone 5 nebo 5 SE a starší mobily s Androidem. Už je to celkem dlouhá doba. U novějších mobilů to určitě tak jednoduché nebude. Asi jedině servis...

Taky přeji hezký povánoční čas :-) Snad to dobře dopadne. Příště ať si přístupové údaje někam napíšou a dobře schovají, odpadnou takové zbytečné starosti.
Alespoň mají poučení pro příště. Pokud se to nepodaří svépomocí, tak asi jedině servis nebo nějaký známý a mladí ať si na to vydělají třeba pomáháním v domácnosti (vysávání, umývání a utírání nádobí), nic náročného to není a Vy si alespoň trochu odpočinete. Kdyby jste byla z okolí UH, tak na to mrknu, ale to asi nejste.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru