Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Airpods pro nedrží v uších

Porta Pro nijak kvalitni nejsou a nijak kvalitne nehrajou. I za 700 jsou drahe. Ano, kdysi to ziskalo status nejakeho "kultu", tak pred ctvrt stoletim - neb to bylo male, skladaci a basovalo jako krava. Porty Pro jsou jedine sluchatka ktere umi najit (vyssi) basy i tam kde nikdy zadne nebyly - uplny spodek ale neumi, stejne jako neumi slusne vysky ani ciste stredy. Je to fakt mizerie. Taky je doted nekde doma mam, kupoval pred tim ctvrt stoletim, tehdy snad za asi 2500Kc? (a ze to tehdy bylo penez). Komicka "dozivotni zaruka" kde ti je vymeni kdyz ti je treba rozkouse pes za "manipulacni poplatek" - byvalo to tusim 350Kc, coz tak odpovida cene tech sluchatek.

Co mam aktualne? Pod stromek jsem si loni najezi iBasso IT00 - https://www.audioreporter.cz/na-cem-poslouchat/recenze-techniky/ibasso-it00-prichazi-nejvetsi-prekvapeni-leta/ - jo, nestoji 700, ale hraji nesrovnatelne lip. Predtim jsem mel tusim Jays s-jays, nejake SONY spunty, jeste neco jineho - uzsi nevzpomenu na typ. Cokoliv z toho hralo daleko lip nez nejake Porta Pro.

Ano, vsechno dratove (= ne to co shani zadavatel, takze tady OT), a vse in-ear. Neb mimo jine chci tlumit okolity hluk = nemusi to pak tolik prervavat, na cestovani k nezaplaceni, do letadla, do vlaku. Protoze dnes uz pomalu 3,5mm jack a analogove rozhrani vymira, mam k tomu bezdratovy DAC FiiO BTR3K. I se sluchatky to zabere min mista nez Porty Pro a hraje to - jak to rict... Ne to neni jina liga, to je uplne jiny sport.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny