Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 5.1 zvuk ve webovém prohlížeči a BS playeru

Zdravíčko,
prosím o radu. Mám nově na stolním PC připojený třemi jack/cinch kabely přes ONKYO TX-DS595 reciever 5.1 repro setup. Test ve windows dokazuje správnost zapojení (každý kanál hraje tak, jak má), dále testovací videa (stažená třeba odsud: https://drive.google.com/.../1JxmeedtAtgmoafXv9rro... ...) také fungují když je pustím ve VLC playeru, tak jak mají. Hry podporující prostorový zvuk také fungují. U Netflixu spuštěného v aplikaci se mi také zdá, že hrají všechny kanály ( u těch filmů, které mají 5.1+ audio).

Když ale pustím ta videa ve BS playeru nebo když zkusím na přes prohlížeč (Brave, Chrome, Opera i Edge) YouTube (třeba toto https://www.youtube.com/watch), Netflix něco dalšího, co by mělo být v 5.1 soundu, tak mi hrají pouze přední dva reproduktory ve stereu.

V BS playeru jsem v Předvolbách nastavil - Zvuk -> InterVideo AC3 -> 6 reproduktorů (5.1 kanálů) a stejně to hraje pouze stereo.

Jakým způsobem zajistit, aby mi v internetovém prohlížeči a v BS palyeru hrály všechny kanály tak, jak mají, pokud to zvuková stopa bude umožňovat?

Předem děkuji za jakékoliv rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny