Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Inštalácia tlačiarne HP M283fdw na notebook z win11, system nerozpoznava tlačiareň

Takže dnes ma čakal v kancelárii nový notebook z win11. Všetko by bolo super, objavil sa ale problém že nemôžem nainštalovať tlačiareň, respektíve nainštaloval som software tlačiarne ale samotný win11 mi tlačiareň nevie nájsť. Celkovo je prostredie win11 také zložite. Ako prvé som stiahol software pre tlačiareň HP M283fdw, a dal inštalovať, spusti sa hp ponuka, ktorá okamžite nájde wifi tlačiareň a ja kliknem na conecting. Vypíše inštalácia úspešná. Dám tlačiť firemný dokument a win11 vypíše printer not instaled (Tlačiareň nenainštalovaná). Kiknem na ikonu štart a idem do System/Blutooth a devices a tam, ukazuje mi to tlačiareň ale pod ňou je ovladače nenainštalované. Skúšal som skener a ten funguje, nefunguje len tlačiareň. Pripojil som starý notebook z win10 a tlačiareň išla bezproblémovo. Inštaloval som z rovnakej inštalačky len odlišné verzie, prvá je verzia pre win11 a druhá verzia pre win10. V čom môže byť problém?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
V skratke: Robis veci, ktore nemas v popise prace. Robis veci, ktorym nerozumies, nazyvas IP adresu… poslední
fleg 13.02.2024 07:26
fleg

V skratke:
Robis veci, ktore nemas v popise prace.
Robis veci, ktorym nerozumies, nazyvas IP adresu seriovym cislom napriklad.
Ovladac tlaciarne uz evidentne v system je (tlacil si cez USB), takze stacilo zmenit USB port na TCP/IP a mohol si uz davno tlacit, nemas pouzivat ziadne autosrajdy, ktore MS dodal do systemu.
Ak uz budes zufaly a firma, ci ty ste ochotny zaplatit spravim ti to na dialku, vzhladom na to, ze evidentne mas admin prava nebude to problem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru