Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s ovladači, windows.

Dobrý den, nedávno jsem si přes flashku rebootl windows, jelikož jsem si nevěděl rady s ovladači, něco někde bylo špatně furt mi vyskakovaly nějaké chyby, sebejednoduší hry nešli zpustit, teď mi vypršelo free období windowsu, ale to mě tak netrápí jako to, že absolutně žádná hra nefunguje. poradily by jste mi prosím kde a jak začít aby jste mi byly schopní poradit prosím ?

https://ctrlv.cz/Hsp2

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
OK lidi tak trochu jinak, začnu znova, dneska jsem to celý den sledoval a snažil se využít vaších ná…
Vladimir160 20.01.2024 18:41
Vladimir160
Lenže 10 rokov dozadu bol software iný než je dnes. Ale ak chceš ten krám oživiť, nainštaluj Linux (…
Ale 20.01.2024 19:03
Ale
okej, moc děkuji, ráno se vrhnu na ten linux, snad to zabere :) díky moc
Vladimir160 20.01.2024 19:10
Vladimir160
Na tom ti ale hry nejspíš nepojedou ...
dsa 21.01.2024 09:43
dsa
Netáraj. Warcraft II aj III, som hrával na Linuxu bežne i ja. ale jde mi čistě o heroes III a warcr… poslední
Ale 21.01.2024 11:31
Ale

OK lidi tak trochu jinak, začnu znova, dneska jsem to celý den sledoval a snažil se využít vaších nápověd a nějak to zprovoznit, ale nepodařilo se mi to, PC byl původně údajně 32 bit, tak bych potřeboval poradit jak nahodit windows na 32 bit, je jedno jaká verze, a potom jak nahodit ovladače které budou ladit s HW co vtom počítači jsou, HW vám napíšu zítra, moc tomu nerozumím a celý den hledám jak to zjistit jelikoŽ když jsem ten PC otevřel nic konkrétní jsem nenašel, vím že je to křáp, ale mám ho po otci, a on natom hrál wowko, heroes 5, diablo 3 a další, tudíž to co chci já by prostě fungovat mělo.. problém je vtom Že hra se mi ani nezapne a vždy to háže záhadné errory, které když jsem dle youtobe návodu řešil, tak v průběhu řešeni vyskočil další error. začněmě prosím od začátku a poraďte mi jakou verzi windowsu jestli 7,vista , linux, 10 ... nahodit myslím že teda 32 bit, to jsem posral stěmi 64, mám ten PC v rukou týden a snažím se ho zprovoznit.... děkuju a prosím tentokrát rady

Lenže 10 rokov dozadu bol software iný než je dnes. Ale ak chceš ten krám oživiť, nainštaluj Linux (trebárs Ubuntu 22.04., alebo skôr nejakú "príchuť/odnož" s odlahčeným desktopom, ako trebárs Lubuntu či Xubuntu, ktorým stačí menej pamäte), následne nainštaluj Lutris (to len stiahneš ten .deb súbor z odkazu), a môžeš hrať nejaké hry.

Dnes je Windows 7 už EOL (po konci životnosti / podpory). Novšie systémy na tom kráme už nerozbeháš, minimálna požiadavka je bežne 4GB pamäte, a myslím že i keby to šlo, tak nechceš kupovať licenciu Windwos 10/11 za 150€, keď je to zrejme viac než hodnota celého HW.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru