Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samsung 2243BW vs MSI K9GM4

Skus sa s tym pohrat v CCC, mas tam u kazdeho asi aj nejake volby ze ci ma povolit aj ine rozlisenia ako detekovane, prip. ten nepouzity vystup/monitor nejak deaktivovat apod. Ake monitory to zdetekovalo?

Ak je obraz roztiahnuty aj mimo obrazovku a mozes si ho scrollovat ked prides na okraj tak to znamena ze grafika zdetekovala mensi LCD panel ako je nastavene rozlisenie. Je to ale zvycajne len u LCD panelov pripojenych cez LVDS (nevyskytuje sa na desktopoch), tam sa musi poslat presne to rozlisenie ktore zvlada panel tak preto to potom takto scrolluje ked je nastavene vacsie rozlisenie. To iste plati aj pre TV-out takze skontroluj ze je deaktivovany TVout a ze v nom nemas fyzicky strcenu ziadnu TV. Skontroluj v CCC ze je detekovany display s takym rozlisenim ako ocakavas, prip. tam nejak nastav rucne to tvoje rozlisenie pre vsetky displaye ktore tam su. Skontroluj ze ci ten tvoj monitor ma naozaj take nativne rozlisenie ako predpokladas (resp. ze mas naozaj ten 2243BW a nie nejaky iny :) Skus monitor na inom PC a kontroluj rozlisenie.

Obraz by sa vlnit nemal neviem co tym myslis (deformovany obraz alebo co si pisal), moze byt zavada v kabli alebo nahovno monitor, ale pozri sa aj do BIOSu a ak tam najdes nejake polozky "spread spectrum" (moze byt ich aj viac) tak daj disabled.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny