Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samsung 2243BW vs MSI K9GM4

Skus sa s tym pohrat v CCC, mas tam u kazdeho asi aj nejake volby ze ci ma povolit aj ine rozlisenia ako detekovane, prip. ten nepouzity vystup/monitor nejak deaktivovat apod. Ake monitory to zdetekovalo?
To je to, ze monitor je zdetekovany len jeden ale pri volbe rozlisenia mi ponuka 2. Takisto ccc mi ukazuje 2 atiny 1250. Pritom na doske je len 1 vga vystup (hoci 690 chipsety mavaju aj dvi, ale msi su zebraci a setrili).
Ak je obraz roztiahnuty aj mimo obrazovku a mozes si ho scrollovat ked prides na okraj tak to znamena ze grafika zdetekovala mensi LCD panel ako je nastavene rozlisenie.
Toto napadlo aj mna...akoby sa monitor detekoval ako 20 a nie 22. Ide o jednoznacne o 22 ako velkostou tak aj napisom;o). Tv out tam nie je, tv karta ziadna, ccc mi ponukne rozlisenie do 1280x1024 a ako bonus 1600x1200...ziadne sirokouhle lcd rozlisenia nie.
Poslednu nadej davam, ze sa pozriem do biosu, co tam maju aku ficurku smejdi. Zajtra skusim vymenit kabel, btw pikoska...na starsom pc ten isty typ monitora ponukol divne rozlisenie 1600x1024 a bezi na takom, na 1680x1050 sa vykaslal, ale tam to pripisujem aj tomu, ze to pc ma asi 6-7 rokov a mozno dane rozlisenie nepodporuje grafika.
Deformaciou obrazu som myslel deformacie pri nenativnom rozliseni. Inak mam zle skusenosti s vga pripojenim od 22"+, a preto vsade kde chcu 22 davam dvi a nie vga. Dost casto sa pri vga vyskytuje vlnenie alebo rusenie od externych zariadeni, hlavne tlaciarni.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny