Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem word ve win11

V ramci ceny HW office nekupis. Office sa kupuje vzdy osobitne.
Existuje MS Office 365, co je verzia zalozena na predplatnom, kt. platis mesacne, stvrtrocne, atd.
Existuje klasicky MS Office, co je normalna licencia, kde si kupis lic. kluc, stiahnes si instalacku a nahodis na dane PC.

Ta office ikona sa do novo instalovanych windowsov dava tak 10r. Je to len promo ponuka, pravdepodobne na office 365, ktory je zalozeny na predplatnom.
Ked office normalne odinstalujes, nic tam po nom neostane. Migroval som z office 365 na office 2019 a odintalacia stacila.

windowsy verzi wordu - officu nezobrazii.

zobrazi. jednak pri spustani wordu, excelu, atd. a aj v kazdom z programov Subor-Konto.

aby poradci spravne pochopili, oc mi jde: kupovali jsme windows jenom kvuli officu, nase pozadavka byla, aby byl po otevrenii plne funkcnii, prodejce nas zrejme ojebabral - kdybysme vedeli, ze to casem zacne delat problemy, tak jsme to hned odmitli koupit.
Citime se oklamani.

tak hadam vies co kupujes a za akych podmienok to funguje. A ked nie, tak reklamovat u predajcu.

za prve to kupoval bratr a buhvi, kde jsou papiry od hw+sw,

ze je brat neschopny a nedbanlivy si ries s nim. kazdy normalny clovek si takto dolezite veci riadne uklada na bezpecne miesto.

za druhe se to bezne dela tak, ze kdyz si koupite auto, tak ma i motor a pokud si reknete tak i FUNKCNI turbo - a my jsme si rekli, kterou verzi chceme... Vymluvy ruznych prodejcuu mi nenainstalujii zpatky produkt, kvuli kteremu jsem to kupoval, za dalsi - vnucenaa spotreba (cehokoliv) je taktez fasismus a vnutit spotrebiteli v podstate financnii leasing na neco, co si uz jednou koupil, povazuji za vnucenou spotrebu (penez, casu, energie, cehokoliv).

pochybujem ze si kupoval ten office. mas ho na fakture? Linuxove kecy o fasizme a nuteni produktov su zbytocne.

krom toho nechci licenci, kdyz jsem si koupil PRODUKT a ten produkt je muuj, zaplatil jsem za nej. K rimskemu pravu je zbytecnee se vyjadrovat, je proste zotrocujici. A protoze u nas, tak cizii.

na akykolvek SW si vzdy kupujes len licenciu. Ziadny program (ani freeware) nieje nikdy tvoj majetok.

jojojo, uznavam, microsoft jsem nevidel od doby, co presli na ten "temnyy produkt" tmaveho dizajnu. Znamy rika, ze office tam neslo nikdy, bylo pouze, jako ikona, ktera po kliknuti hned chtela "zaplať ".
Takze zrejme to byl chytak... hned lež, odnova.
Taky to z nich leze, jak z chlupatee deky...
Takze odpoved zni - nebyl plně funkční, nikdy.

Kolko ludi vlastne riesilo ten pocitac? Najprv ty, potom brat a nakoniec nejaky znamy? A ziadny z nich nic nevie, kazdy na to doteraz kaslal?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny