Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunkční touchpad LENOVO

No - ochrana spotrebiteľa ti nič nevraví? Pokiaľ sa chyba vyskytne po kúpe (bez pričinenia užívateľa) - je na obchode, aby to vyriešil. A vrátenie do 14 dní platí pre diaľkový obchod (e-shopy a pod.), v kamennom obchode jedine reklamácia. A keďže to nefungovalo už od kúpy - je to výrobná chyba - servis sa k tomu nemá čo vyjadrovať, to je na rozhodnutí obchodu - v tomto prípade sú dve možnosti - servis a bezplatná oprava, alebo okamžitá výmena výrobku.
Ďalej - ak to kúpil v obchode, je rozumnejšie sa obrátiť na regionálny servis (https://www.lenovo.com/cz/cs/services-warranty/?orgRef=https%253A%252F%252Fwww.google.com%252F) - a tu https://www.lenovo.com/cz/cs/services-warranty/ cez "Zavolejte mi" alebo "Livechat" sa s nimi spojíš. A často máš NB doma za 3-4 DNI a opravený! Ono totiž - reklamačné opravy majú VŽDY prednosť pred pozáručnými opravami a v tomto prípade (výrobná chyba) je to prednosť vysokej priority.
Za napísanie, zavolanie nič nedáš (max. poplatok za telefón k nim, oni potom volajú tebe). A zabezpečia nielen opravu, ale aj DOPRAVU od teba k nim a späť - zadarmo v rámci reklamácie.

Poznámka na záver: Takto som posielal do Čiech Lenovo, ktorému sa po 1 mesiaci povolili pánty, po Livechate ma kontaktovali cez e-mail, dali inštrukcie pre odovzdanie výrobku kuriérovi. Ten prišiel už na druhý deň po e-maili a NB sa vrátil späť po 5-tich dňoch. A zadarmo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny