Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
copy/paste: Dobrý den, to je Bing. Rád vám pomohu. Pokud chcete donutit Firefox 122.0.1 (64 bitů)…
L-Core 09.02.2024 08:45
L-Core
Díky, ten jeden doplněk funguje. poslední
Kráťa 11.02.2024 09:55
Kráťa

copy/paste:

Dobrý den, to je Bing. Rád vám pomohu.

Pokud chcete donutit Firefox 122.0.1 (64 bitů), aby vám novou kartu otevíral na konci řady karet vpravo, můžete použít některou z následujících možností:

• Můžete změnit nastavení Firefoxu, které ovlivňuje, jak se otevírají nové karty. K tomu potřebujete zadat do adresního řádku prohlížeče slovo about:config a potvrdit varování. Pak v poli Hledat zadejte browser.tabs.insertAfterCurrent a změňte jeho hodnotu na false. Tím zajistíte, že nové karty se budou otevírat na konci řady karet, a ne vedle aktuální karty https://www.mozilla.org/cs/firefox/windows/.

• Můžete také použít nějaký doplněk, který vám umožní upravit chování nových karet. Jedním z takových doplňků je New Tab Override, který vám nabízí různé možnosti, jak otevírat nové karty, včetně otevírání na konci řady karet. Tento doplněk si můžete stáhnout a nainstalovat z této stránky https://www.zive.cz/poradna/jak-donutit-firefox-k-necekani-na-icq/sc-20-cq-214223/default.aspx?consultanswer=1 a pak si ho nastavit podle svých preferencí https://www.zive.cz/clanky/firefox-aktualizace/sc-3-a-212156/default.aspx.

Doufám, že jsem vám pomohl s vaším dotazem. Pokud máte další otázky, rád vám odpovím.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru