Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký nový mobil koupit?

Vím, že levný telefon to nebude, takže jsem ochoten něco za něj zaplatit. Tak říkal jsem si, že kolem 20 000 Kč? Pochopitelně bych raději levnější, ale je mi jasné, že do 10 000 Kč se moc nechytám. Když bude do 30 000, tak budiž, hlavně, když vydrží.

Servisák mi radil vyhnout se značkám Blackview, Doggee a Ulefone, že je to nekvalitní Čína, prý jim častokrát praská displej a jsou s nimi i další problémy. Jediná kvalitní čínská značka je prý CAT (Caterpillar), jinou Čínu než Caterpillar kupovat nemám. A na telefony mimo Čínu jsem se servisáka neptal. Jenže odolné telefony se až zas tolik nevyrábí, těch modelů je jenom pár.

Tak pochopitelně, že jsem hledat zkoušel. Našlo mi to třeba značku Xiaomi, ta je taky čínská, ale je to známá značka, tak nevím, jestli je dobrá nebo je to taky shit, protože se v tom nevyznám. Dále mi to našlo Samsung, Motorola a taky něco od Googlu, nějaký Google Pixel, ale netuším, jestli toto jsou kvalitní značky nebo taky shity. Pak taky značky, které vůbec neznám, Oukitel, Cubot, F150, OnePlus a několik dalších, ale vůbec nevím, co to je za značky, jestli je to kvalita nebo ne, chtěl bych, aby to pár let vydrželo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny