Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký nový mobil koupit?

Ten Ulefone jsem dostal na doporučení nějakého zedníka. On si ho chválil, že je to kvalitní telefon. Dříve prý se mu telefony ihned rozbily, a tento že vydrží, že ho klidně předvádí, že s ním mrskne o zem, a telefon to vydrží. Ale asi holt je to nekvalitně vyráběné, že pád na zem to vydrží, ale moc dlouho nevydrží. Nevím. Asi prostě zedník není odborník na telefony.

Je fakt, že signál byl poslední měsíce špatný. Když jsem delší dobu telefonoval, tak nejprve dobré, ale třeba po dvaceti minutách (když to byl delší hovor) mi druhá strana říkala, že mě vůbec neslyší. Já ji slyšel, ale fakt to ukazovalo na displeji jenom dvě čárky signálu nebo ani to ne. Pomohlo vypnout ho a zase zapnout, pak většinou signál zase chvíli šel. Asi tam prostě už bylo uvnitř něco rozbitého.

Poslední týdny, asi od prosince, blblo i nabíjení, nabíjelo to jenom v určité poloze. Ale nepřišel jsem na to, v jaké. Taky jsem ho měl třeba deset hodin v nabíječce, a pořád to ještě nebylo nabité úplně. Ten servisák říkal, že tam to nabíjení bylo asi už pohnuté. Prý se to stává běžně u těchto značek, a těžce se to opravuje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny