Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zvláštní samovyskakovací okno.

Ahoj, vždy když surfuju někde na internetu(je to jedno kde) mi v 90% případů po kliknutí na odkaz vyskočí prázdné samovyskakovací okno:
[http://img34.picoodle.com/img/img34/3/11/6/t_Schrnk a01m_b7ce83d.jpg]

Dělo se to i před přeinstalací, ale to jsem myslel, že po formátu HDD se to spraví... Dělá to i ve Firefoxu i v IE6. Neví někdo co s tím?

Win XP SP3
Firefox 3.0.3
Jedu na neprivilegovaném účtu.

P.S. Přeinstalace se dělala toto pondělí.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tam ma byt v nom asi reklama ale pouzivas asi AdBlock (vidim ti to tam vpravo dole) tak tam je v tom…
MM.. 06.11.2008 20:02
MM..
Udělal jsem full scan v normálním i nouzovém režimu. Nic, kromě tracking cookie-už v křemíkovém nebi…
vlk56 07.11.2008 11:15
vlk56
tak to prescanuj niecim inym co ti tam to svinstvo najde a odstran to, skus povypinat vsetky extensi…
MM.. 07.11.2008 13:29
MM..
Všechen soft co stahuju z internetu je z oficiálních stránek. Autorun už jsem si vypl. Jdu se mrknou… poslední
vlk56 08.11.2008 18:24
vlk56

Tam ma byt v nom asi reklama ale pouzivas asi AdBlock (vidim ti to tam vpravo dole) tak tam je v tom okne potom prd namiesto reklamy.

Ja viem ze FF ma v nastaveniach blokovanie vyskakovacich okien (skontroluj si nastavenia FF), ale aj ked je to aktivovane tak to nezablokuje vsetky okna, vidim v praxi ze niektore weby sa naucili to nejak odrbat alebo co a aj tak otvaraju popup okna s reklamou. Mozno novsia verzia FF to ma lepsie blokovane. Najlepsie je nechodit na debilne weby ktore maju popup reklamu, ja nemam ziaden adblock reklamy mi nevadia ale popupy a este aj debilne resize-ovane tak za to by som tvorcu webu zavesil na tyzden za gule, na take weby vkrocim len raz a uz potom nikdy.

P.S. aha pozeram ze Vladimir ti uz dal link na info, ze to okno nie je reklama z webu ktory si prave pozeras, ale je to reklama ktoru chce zobrazit vir ktory mas v PC ...takze stiahni superantispyware a prescanuj cele PC v normalnom aj nudzovom rezime

tak to prescanuj niecim inym co ti tam to svinstvo najde a odstran to, skus povypinat vsetky extensions FF, prip nainstaluj win nanovo a poto instaluj uz len oficialne veci od renomovanych firiem z ich webov, ziadne zo stahuj.cz ani blbosti z torrentov, ani nezmyselne superaddony od nejakych ruskych hackerov :)
To ze iden na user ucte je sice pozitivne ale nie je to 100% istota proti vsetkemu, rovnako ako ked dakto ma antivirak tak si mysli ze on predsa nic nemoze chytit, nie, jedina istota je uzivatel sam a jeho opatrnost. Instalovat len doveryhodne veci, v mailoch na nic neklikat, vypniut si autorun pre cely system (u XP-pro je to v gpedit.msc tusim pod system) kvoli virom na USB flash, apod.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru