Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno SSD M2 zmizel z BIOSu a system nenajel.

Screen těžko udělám to bych musel HDD zase hodit do toho druhýho kompu ze kterýho teď píšu.HDD je naformátovanej mbr a čistej je v pořádku,SSD - kdyby to něco rozdrbalo tak by snad ale měl jít opětovnej instal OS a ne tam skákat dokola ta tabulka Geine error.

M.2 byl v desce e ASUS kde padal Os po tejdnu + - ,vyndal sem ho hodil do tý MSI a chtěl přeinstalovat,to pak skončilo tou hláškou.Ten SSD 500Gb SATA je původní z MSI co tam byl s W10 5 let ,takže měl naject kor bři CMOS BIOSU,tam se nic stáhnou nemohlo ,byl v pořádku dokud to tam nerozdrbal ten M.2 .Nic nevysvětluje ani to proč se MB dokola přepíná na RAID když dám ACHI ,to by snad nemělo.

Prostě s tímhle nehnu,vemu to do servisu v základu co za to budou chtít jestli to zprovozní,ale podle mého dopadnou stejně,nastavení je jednoduchý viz to video na YT,ovšem za A deska mění ACHI na RAID dokola a skáče to do tý tabulky.

Z toho co tu zaznělo Ok můžu bejt lama a něco dělám blbě(teda nevím co i jinde na foru rada vypnout Geine to sem udělal) v tom případě by to zkušenej servisák měl bez problémů zprovoznit,jestli se tam teda nemohlo něco poškodit v tom BIOSU což beru že asi nemohlo teda.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny