Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak upřednostnit jednu aplikaci vůči ostatním?

Pokud jde o optimalizaci výkonu hry Pokemon GO na vašem telefonu Infinix Smart 7 HD, zde jsou některé možnosti, které byste mohli zvážit:

1. **Vyčištění mezipaměti aplikací**: Toto může pomoci uvolnit nějakou paměť RAM. Chcete-li to provést, otevřete Nastavení > Aplikace nebo Aplikace a oznámení > vyberte aplikaci, kterou chcete vyčistit > Úložiště nebo Úložiště a mezipaměť > Vyčistit mezipaměť³.

2. **Změna rozlišení**: Někteří uživatelé na Redditu navrhli snížení rozlišení zařízení, aby se zlepšil výkon hry¹². Toto by však mohlo vyžadovat pokročilé technické znalosti a může mít dopad na celkový výkon a vzhled zařízení.

3. **Prioritizace aplikací**: Android umožňuje nastavit některé aplikace jako prioritní, což by mohlo pomoci, pokud máte problémy s výkonem⁸. Tato funkce však nemusí být dostupná na všech zařízeních nebo verzích Androidu.

4. **Optimalizace aplikací**: Existují aplikace třetích stran, které mohou pomoci optimalizovat výkon vašeho zařízení tím, že ukončí pozadí aplikací, které nejsou aktuálně používány. Přesto je důležité být opatrný při stahování a používání těchto aplikací, protože některé mohou obsahovat škodlivý software nebo mohou negativně ovlivnit výkon vašeho zařízení.

5. **Snížení kvality grafiky**: Bohužel, podle mého výzkumu, Pokemon GO neposkytuje možnost snížení kvality grafiky přímo v aplikaci¹³. Existují však některé aplikace třetích stran, které mohou umožnit úpravu nastavení grafiky, ale tyto aplikace obvykle vyžadují root přístup k zařízení a mohou mít rizika.

Pamatujte, že tyto tipy mohou nebo nemusí fungovat v závislosti na konkrétním hardwaru a softwaru vašeho zařízení. Vždy se ujistěte, že máte aktuální zálohu svých dat, než provedete jakékoliv změny na svém zařízení. Doufám, že to pomůže!

Zdroj: Konverzace s Bingem, 10. 3. 2024

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny