Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bezplatný přechod win 11 druhotná licence

Paci sa mi toto vase svojvolne vykladanie prava.
Odkial moze bezny kupujuci vediet, ze druhotna licencia nie je legalna?
Odnikial.
Kupujuci sa v tomto pripade spolahne na predajcu a ja jedno, ci je kupujuci konecny spotrebitel alebo reseller.
Nemas jeden jediny dokaz, ci indiciu, ze by som mal co i len tusenia, ze kupujem nelegalne licencie a uz tu mavas s trestnym cinom. Tvoj vyklad paragrafov, obdivuhodny, ale u mna za hranicou logiky.
Ak moje predaje nesu podla teba znamky trestneho cinu mozes/musis to ist oznamit na policiu, ale skor nez to spravis zdover sa mi prosim ta akeho rtestneho cinu som sa dopustil?

Nastastie zijeme v pravnom systeme, kde zalobca dokazuje a som fakt zvedavy akoby si na sude ako zalobca dokazoval, ze som vedel/mohol vediet, ze sw je predavany nelegalne.
1. Predajca deklaruje legalnost sw
2. Predajca podnika na uzemi EU a je z EU, predpokladam, ze sa teda riadi praktikami a pravom EU
3. Sw je funkcny, prejde overenim zo strany MS a je aktivovany aktivacnymi servermi spolocnosti MS, cim MS potvrdzuje, ze je legalny.

Preco by mal byt nelegalny?

Vasa mantra, ze sw je nelegalny lebo nizka cena nie je dokazom, ani indiciou, ani nicim inym, co by obstalo na sude. Za uvedene ceny predavaju druhotny sw desiatky firiem a je to bezna trhova cena.
Urcovat legalnost sw na zaklade "primeranej" ceny mi pride totalne ujete, pretoze primeranu cenu si si urcil ty sam vo svojej hlave a nema ziadnu oporu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny