Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bezplatný přechod win 11 druhotná licence

Kupující musí být v dobré víře, že kupuje legální licenci.
Tato dobrá víra je posuzována z pohledu průměrně inteligentního člověka (OZ § 4) a průměrně inteligentní člověk v dobré víře v tomto případě být nemůže na základě třeba těch informací, které jsem tu ve vlákně už uvedl (cena, bez historie...).
A to nemluvě o někom, kdo se věnuje licencím a počítačům jako ty (OZ § 5).

Ano, nese to známky trestného činu, napsal jsem jakého, podvodu.
Nic jít ohlašovat nemusím.

"zalobca dokazuje a som fakt zvedavy akoby si na sude ako zalobca dokazoval, ze som vedel/mohol vediet, ze sw je predavany nelegalne"
Dokazovalo by se to, jestli průměrně inteligentní člověk v případě koupě za stejných podmínek a za dostupných informací byl v dobré víře, že kupuje legální licenci, jak už jsem psal, podle mě být nemohl a podle mě by se to dokázalo i u soudu.

"Predajca deklaruje legalnost sw"
Opravdu tvůj prodejce, který prodává licence za pár šupů a předpokládám bez historie, je schopný u soudu dokázat, že prodává legální licence? Např. někde jsem tuším četl, že prednyslm, který prodává druhotné licence, to u soudu dokázal, jenže ten prodává druhotné licence za tržní ceny a s historií licence.

"Sw je funkcny, prejde overenim zo strany MS a je aktivovany aktivacnymi servermi spolocnosti MS, cim MS potvrdzuje, ze je legalny."
🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Pouze na základě této věty a s vědomím této věty by nikdo v dobré víře od tebe licenci koupit nemohl. Jestli nevíš proč tak si přečti MSLT k Windows, četl jsi vůbec MSLT? Že já se vůbec bavím s někým, kdo může napsat a tvrdit toto. 🤦🤦🤦🤦🤦🤦

"nizka cena nie je dokazom, ani indiciou, ani nicim inym, co by obstalo na sude"
Nízká cena je indicií pro to, aby člověk nekupoval licenci v dobré víře. Řádově nižší cena je skoro až důkazem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny