Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Čo môže blokovať interenet banking?

Vladko nas poradim ti zopar veci.
Necm na telku a ak mas problem prid sa spytat sem. Na rozdiel od povrchnych TV reportazi su tu ludia od fachu.
Ale nechod sem prosim ta uz s nejakym nazorom, ci riesenim svojho problemu a nechaj to na odbornikoch. Nie ziaden heker ta nenapadol a nenapadne, nema dovod.
Ked si zaviris pc je to tvoj problem, ale to nie je utok hekera.

Moje heslo do IB ti kludne prezradim, pretoze ti bude naprd.
Za prve musel by si pouzit moje pc na prihlasenie ako doveryhodne zariadenie, za druhe keby si sa aj s heslom prihlasil bez dodatocnej autentifikacie cez mobil v IB nespravis nic.
Ine banky pouzivaju aj na prihlasenie dodatocnu autentifikaciu (nie notifikaciu ako si napisal ty) a samotne heslo je tomu "hekerovi" (znie to ako Hegerovi) uplne naprd.
Ti tvoji zli hekeri vytunelovali ludom ucet lebo...lebo ludia su blbi a nepoucitelni, pretoze len straaaasne naivny clovek vyhodi z balkona vsetky svoje peniaze na zachranu vnuka (vek neospravedlnuje), len blbec povie vsetky svoje udaje bankovemu uradnikovi do mobilu, pretoze mu napadli ucet a on ho ide cez telefon zachranovat, len blbec vsetko vykeca niekomu kto sa predsatvi v mobile, ze je od policie., pretoze....pretoze na svete to tak predsa funguje, ze vsetci hovira len pravdu a nikto nikdy neklame.
V tomto nemam zlutovanie bez ohladu na vek, pretoze elementarna logika by mala fungovat v kazdom veku. Komu nefunguje je blbec.

Za to, ze si nenechavas ulozene heska v deravom prehliadaci ta samozrejme dodatocne chvalim.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny