Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak to, že mám na Facebook Marketplace žádná nebo velmi málo kliknutí na inzerát?

Prodávám teď spoustu věcí a řekl jsem si, že je hodím na 3 portály: Facebook Marketplace, Bazoš a Sbazar. Na Sbazar mám za jeden den u většiny 1-5 kliknutí, to jsem tak nějak čekal, protože je to ta nejmíň populární stránka. Ale ta čísla z Marketplace mě fakt překvapila. Čísla za jeden den u prodeje Knihy 1 - Marketplace: 1 kliknutí, Bazoš: 105 kliknutí. Kniha 2 - Marketplace: 0 kliknutí, Bazoš: 183 kliknutí. Stolní hra - Marketplace: 6 kliknutí, Bazoš: 30 kliknutí. Nedává mi to smysl. Napadla mě tahle možná vysvětlení:

1) Bazoš nepoužívá slovo "kliknutí", ale "zobrazeno", a na detailu předmětu také "vidělo". Mohlo by to tedy znamenat, že na Bazoši u Knihy 2 nemám 183 kliknutí, ale pouze tu knihu 183 lidí vidělo na vyhledávací stránce spolu s předměty ostatních inzerentů? Reálně mám tedy třeba jen 5 kliknutí?

nebo

2) Neumím vytvořit Marketplace inzerát a nezatrhl jsem nějakou důležitou kolonku.

a poslední teorie

3) Velmi málo lidí používá Facebook Marketplace. V tomhle případě by to znamenalo, že si Marketplace daří hůř než Sbazar...

Co si o tom myslíte?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud bych to měl brát za sebe, tak 3). A ani nevím o nikom, kdo by to pravidelně používal. Ale je d…
Wikan 11.03.2024 13:19
Wikan
Prípadne nesplnil podmienky - fotka predávaného predmetu sa nezhoduje s názvom, opisom inzerátu. poslední
yYy 11.03.2024 18:53
yYy

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru