Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak přes TeamViewer z Androidu do Windows předat Alt+Tab?

Zdravím,

k přístupu k pracovnímu počítači občas používám TeamViewer. Většinou mám s sebou notebook s Windows, ale občas zůstanu jen s androidím tabletem a externí klávesnicí a myší. Funguje to obstojně, s jedinou výjimkou, a sice tou, že nemůžu používat klávesovou zkratku Alt+Tab,což mě značně hněte. Pokud to zkusím, stane se to, že kombinaci drapne Android a použije ji k zobrazení vlastního seznamu aplikací. Windowsí klient TeamVieweru má tohle ošetřené, ale ten androidí asi ne.

Nenapadl by, prosím, někoho způsob, jak to udělat?

Díky za tipy

Předmět Autor Datum
Mrkni sem: https://community.teamviewer.com/English/discussion/28674/how-to-send-special-keystrokes…
host 11.03.2024 20:02
host
Výstup diskuze z první odkazu je, že to tam není :-) Připomínám, že mluvím o Android verzi, nikoliv… poslední
LamaLama 11.03.2024 20:36
LamaLama

Výstup diskuze z první odkazu je, že to tam není :-) Připomínám, že mluvím o Android verzi, nikoliv o Windows verzi, tam mi to samozřejmě dávno funguje. Ten Android klient obsahuje jen nějakou primitivní klikací formu posílání klávesových zkratek, která je pro normální práci samozřejmě nepoužitelná.

Ad aRDP ... Má smysl to vůbec zkoušet? Mám zkušenost, z doby kdy jsem hledal nějakou alternativu za TeamViewer, tak všechno bylo nějakým způsobem horší, buď tam byl lag, nebo něco hůř fungovalo. Nejde mi o občasné připojení na pár vteřin, ale o dlouhodobou práci, například programování, takže aby něco nefungovalo, si nemůžu dovolit. Kromě toho by to byla uplně nová "platforma", kteoru bych musel nastavit a zabezpečit, což neumím ...

Ideální by bylo vyřešit původní dotaz :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru