Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Počítač zlobí

Dobrý den, předem děkuji za přečtení této vyčerpávající otázky, jsem již z toho také vyčerpaná.

Několik let zpět jsem pořídila svůj první stolní počítač (Počítač č. 1), vše bylo v pořádku, až na to, že při hovorech mi občas přestal fungovat mikrofon (tak cca rok 2017), moc jsem nevolala a tak to ani neřešila (Při hovoru v náhodnou dobu mě přestalo být slyšet, dokud jsem mikrofon nezapojila znovu a problém se po chvíli opět opakoval.

Po nějaké době jsem se rozhodla pro upgrade a přikoupila lepší komponenty s tím, že z Počítače č. 1 jsem si vzala CPU, disky takže Počítač č.2 měl nové ramky, základní desku, zdroj, grafiku. Vše bylo opět na dobré cestě až když jsem jednou čistila klávesnici a po znovuzapojení problém začal od znova (mikrofon už myslím šel ale místo toho klávesnice náhodně přestávala reagovat, psala si sama co chtěla, při hře mi sama chodila s postavou na jednu stranu ...) od té doby jsem vyměnila spousty klávesnic a stále nic, a tak jsem přestala s hraním jelikož mi žádný návod na internetu nedokázal pomoci. (zkoušeli jsme toho opravdu spousty)

Po pár letech počínaje tak měsíc zpět, jsem se rozhodla koupit zbrusu nový Počítač č.3, respektive komponenty, aby z původního Počítače č.1 nezbylo nic. Přikoupila jsem tedy všechny nové komponenty s tím, že z Počítače č.2 jsem si nechala zdroj a ramky, občas mi nějaká hra spadla, ale to jsme díky návodům jakž takž dokázali opravit. Asi po měsíci užívání mi z ničeho nic opět při zapnutí PC prvně jen nesvítila klávesnice, o dva dny později se kolikrát při zapnutí počítače ani nezapne a nebo píše samovolně různá písmena. Investovala jsem nemálo peněz a už nevím co stím, z úplně původní sestavy kdy chyba započala mi zůstal jen monitor :-( Mám čistý disk, nový windows, altualizované drivery...
Nebyla jsem si jistá zda mám psát i přesné typy komponentů, kdyžtak dohledám, Moc děkuji za jakoukoli radu a nápady

Změna předmětu, původně: POČÍTAČ ZLOBÍ (host)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
celé to chování několika pc po sobě nedává smysl, ale vlastní instalace ovladačů zřejmě taky ne. dal… poslední
brum brum 17.03.2024 17:55
brum brum

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru