Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Ms Office 2021 Profesional sa nedá aktivovať

Neposlala iný aktivačný kľúč, respektíve neposlala kľúč k inému produktu. Alza zaznamenala v posledných mesiacoch viac takýchto prípadov. Dôvodom je nový nešvar tvz. Kradnutie licenčných kľúčov pomocou AI. Dodávateľ v tomto prípade Microsoft posiela odberateľom určitý počet licenčných kľúčov, podľa počtu objednaných produktov. Ktoré potom Alza poskytne svojim zákazníkom. Počet kľúčov k produktom nieje neobmedzený.

A čo je to to kradnutie licenčných kľúčov pomocou Ai? Niektorý užívatelia internetu ale prišli na to, že správnym použitím slov pri umelej inteligencii, táto vám vygeneruje platný licenčný kľúč, ktorým si aktivujú svoj produkt. A majú Ms office zadarmo, ide ale o krádež lebo takto vygenerovaný licenčný kľúč, potom chyba tomu či onomu predajcovi, v tomto prípade Alze. A ja som na to doplatil, ako koncový zákazník. Preto mi Alza poskytla nový licenčný kľúč.

Riešili sme tu vo vlákne, najprv prehrievanie služobného počítaču, ktorý odoslali do nemecká na opravu. Potom mi ale zapožičali nový HP Pavilion z win11 išiel ale mal jeden nešvar, odmietal sa cez wifi pripojiť k tlačiarni na sekretariáte. Jednoducho tlačiareň ignoroval. Preto som ho vrátil a vybavil som si povolenie, aby som mohol nosiť svoj vlastný notebook z win10. Tento nemá problém sa pripojiť k tlačiarni na sekretariáte. To je dôvod prečo som si kúpil, Ms Office 2021 Profesional Plus Charity.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny