Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem LG vs Alexa

Pokusam sa najstv svaty gral, cize ovladanie chytrych aaj menej chytrych zariadeni cez jednu patformu a momentalne testujem doma Alexu.
Napodiv (bude video) sa mi podarilo rozbehat bezne veci od TP-Linku(Tapo), ale aj moju cinsku klimu Invertor, takze Alexa vladne domacnosti, ale s cim bojujem je starsi TV LG.
LG ma Alexu priamo ako appku a ked ju nema da sa ovladat ako klimat, cize ALexa komunikuje so zariadenim cez "medziappku", v tomto pripade LG ThinQ.
TV je sparovany s app, ale Alexa nevidi TV, pretoze nemam aktivovany smart speaker. Smart speaker aktivovat nemozem, pretoze tu moznost na TV nemam.
Podpora LG mi povedala, ze v EU ziaden (ani novy) TV nefunguje s Alexou, ze to len US modely, pretoze to je hw zalezitost. Vraj rovnako maju blokovaneho aj Google asistenta, tyka sa to aj ich klimatizacii a pod.

No a to je ten problem, pretoze ja im to neverim. Kedze TV viem ovladat cez ThinQ v mobile a Alexa sa vie napojit na ThinQ vie urcite prebrat aj jeho kompletne skills, cize som na 100% presvedceny, ze ide o sw blokovanie a nie hw problem.

Otazka do plena...ako to obist a dostat TV pod hlasovu kontrolu Alexy?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny